PARKREGLEMENT VOOR GEBRUIKERS VAN RECREATIEPARK NOORDKAAP MIDSLAND TERSCHELLING

 

Inleiding

In het reglement, de statuten en het huishoudelijk reglement van recreatiepark Noordkaap is bepaald dat het recreatiepark Noordkaap bestemd is voor rustzoekende mensen die samen ervoor willen zorgen dat het park netjes blijft en een goede uitstraling behoudt. 

Teneinde dit gestalte te geven heeft de vereniging van eigenaren, VvE Recreatiepark Noordkaap, in de ledenvergadering van 13 mei 2019 onderstaande regels vastgesteld en het bestuur opgedragen waar nodig corrigerend op te treden. Het bestuur heeft de dagelijkse controle overgedragen aan de beheerder, die als vertegenwoordiger van het bestuur in deze kan optreden.De regels gelden zowel voor huurders als gebruikers in het algemeen.

Parkregels

  1. Gebruikers en huurders doen er alles aan om schade aan het recreatiepark, onredelijke hinder en overlast te voorkomen.
  2. Het is niet toegestaan auto’s, boten, trailers en dergelijke op het terrein en op het privégedeelte bij de chalets/caravans te plaatsen.   
  3. Het is niet toegestaan tenten te plaatsen op het terrein, privégedeelten inbegrepen.
  4. Chalet, caravan en privégedeelte van de grond dienen, mede in verband met het aanzien van het park, goed onderhouden en schoon/netjes gehouden te worden.
  5. Motoren en bromfietsen zijn op het terrein niet toegestaan, met uitzondering van fietsen met hulpmotor.
  6. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar of toe te laten op het terrein van recreatiepark Noordkaap.
  7. Open vuur zoals vuurwerk, vuurbakken, vuurkorven en het gebruik van houtskool, is vanwege brandgevaar niet toegestaan. Voor barbecueën mag uitsluitend gebruik  worden gemaakt van elektrische apparatuur.
  8. Het is op het algemene gedeelte van het park verboden te roken.
  9. Eventuele toegangshekjes naar het privégedeelte mogen, in verband met de bereikbaarheid in noodgevallen, niet op slot zijn.
  10. Afval  (al dan niet in vuilniszakken), voedsel, en ander materiaal dat door meeuwen en andere dieren kunnen worden genuttigd, dan wel opengescheurd, mogen niet onbeschermd buiten staan en moeten zo snel mogelijk in de daarvoor bestemde ondergrondse container worden gedeponeerd.
  11. Aanwijzingen van de beheerder of bestuursleden dienen te worden opgevolgd. 
  12. Het bestuur kan conform het daarover gestelde in reglement, statuten en huishoudelijk reglement sancties opleggen, waaronder verwijdering van het terrein bij grote overlast voor andere gebruikers en huurders. Het bestuur kan de beheerder vragen namens het bestuur op te treden.